Een lekker glas bij een goede babbel.

Uw pauze met een heerlijk glaasje wijn op café te Tielt.

Café ’t Een en ’t Ander heeft een uitgebreide drankkaart: alle soorten frisdranken, speciale bieren en ook enkele lekkere huiswijnen. Zin in een goede babbel bij een heerlijk glaasje wijn in ons café te Tielt? Spring binnen! Wij bedienen u met plezier.

In ’t Een en ’t Ander kan u gezellig aan tafel schuiven in ons retro-interieur. Aan de muren vindt u historische foto’s van vroegere generaties die zich in Schuiferskapelle vestigden en er geleefd hebben. Ons café bevindt zich in een populaire fiets- en wandelregio en is zo de ideale halte voor een pauze na geleverde inspanningen.

Wij serveren elke dag ’s morgens ook een warm ontbijt dat voor de vroege vogels zeker de moeite waard is. Tijdens het weekend trakteren we u zelfs op een uitgebreid luxe-ontbijt. Op een stralende dag kan u tevens van ons mooie terras genieten, gezellig gelegen op het centrale plein van Schuiferskapelle.

Daarnaast kan u bij ons ook boodschappen oppikken. Onze winkel bevat een selecte keuze aan merken per product, maar u vindt er wel alle hoognodige zaken voor elk huishouden. Iets vergeten mee te brengen van de supermarkt? Neem gezellig een biertje en pik tegelijk wat hoognodige boodschappen op!

Kom langs bij ’t Een en ’t Ander als u graag een frisse pint of een lekker glaasje wijn op café in Tielt drinkt! Wij zijn gelegen op Schuiferskapelle-Dorp 3 te Tielt. Meer informatie over activiteiten en nieuwtjes uit de streek vindt u op onze Facebookpagina.Kijk op de homepagina van deze website voor onze openingsuren. Wij zijn alleen op maandagen gesloten.

Contacteer ons!
051 67 90 87