De ideale stopplaats tijdens of na uw rit.

Geniet van een Zuiders getint terras aande fietsroutes te Tielt.

Het terras van café ’t Een en ’t Ander te Schuiferskapelle is een echte trekpleister als het zonnetje schijnt! Het is zuidelijk gelegen, dus u kan er maximaal genieten van de streling van heerlijk warme zonnestralen. Er is uitgebreid plaats voor bezoekers en stamgasten en u hebt er een ruim uitzicht op het centrale pleintje van Schuiferskapelle. Samen met de aanwezigheid van enkele gezellige boompjes die het geheel een rustieke sfeer geven, kan u zich op warme dagen bijna echt in een Zuid-Frans dorpje wanen!

Schuif onder een tafeltje en geniet van het mooie weer en de Zuiderse sfeer. Bent u van plan om met een groep in de streek te gaan wandelen of fietsen? Overweeg dan zeker om uw pauze of afsluiter bij ’t Een en ’t Ander te houden! Naast een comfortabel terras aan de fietsroutes van Tielt kunnen wij u ook een uitgebreide drankkaart aanbieden. U kunt bij ons proeven van verschillende bieren uit de streek en ook van onze lekkere huiswijnen.

Strijk neer op ons aangename terras aan de fietsroutes van Tielt. U vindt het café terug aan Schuiferskapelle-Dorp 3. Onze openingsuren zijn te raadplegen op de homepagina van deze website. We hebben ook een Facebookpagina met leuke foto’s en berichten over activiteiten en nieuwtjes uit de streek. Neem zeker eens een kijkje!

Contacteer ons!
051 67 90 87