Verkoop van levensmiddelen en basisproducten.

Praktische en goed bevoorraadde kruidenier te Tielt.

Naast een café herbergt ’t Een en ’t Ander ook een kruidenier in Tielt (Schuiferskapelle). U kan bij ons terecht voor de aankoop van een uitgebreid assortiment aan levensmiddelen en basisproducten, alles bij elkaar goed voor zo’n 500 verschillende producten. De keuze aan merken binnen elk rayon is vrij beperkt, maar u vindt bij ons wel alles terug waar een huishouden niet zonder kan en meer. Verse groenten en fruit, charcuterie, brood, dranken, chips, huishoudgerief, afwasproducten... u vindt het allemaal in onze dorpswinkel te Schuiferskapelle.

U kan zelfs uw vers brood een dag op voorhand bestellen. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u bij ons de volgende dag terecht kan. U hoeft enkel het formulier op de website in te vullen.

Zoek niet verder als u een praktische kruidenier in Tielt nodig heeft. Spring binnen bij ’t Een en ’t Ander voor een snelle boodschap of een volle mand. Wij helpen u graag verder. Nadien kan u misschien nog even genieten van een drankje aan de toog en een gezellige babbel! Onze zaak is gelegen op Schuiferskapelle-Dorp 3, het centrale plein van het gehucht. U vindt onze openingsuren terug op de homepagina van deze website.

Contacteer ons!
051 67 90 87