Bij ons zit u altijd goed!

’t Een en ’t Ander: gewoonweg een gezellig café in Tielt!

Mensen met elkaar aan het praten krijgen: dat is onze missie! ’t Een en ’t Ander is het gezelligste café van Tielt en is geboren uit de wens om de inwoners van Schuiferskapelle een plek te geven waar ze elkaar in een aangename omgeving konden ontmoeten. Het café is uitgegroeid tot meer dan enkele een hotspot voor de omwonenden: we zijn een geliefd toevluchtsoord voor wandelaars en fietsers in de streek!

Of u nu al jaren om de hoek woont of voor een dagje een fietsroute volgt: wij ontvangen iedereen met open armen. U kan zich nestelen in ons nostalgische interieur, of misschien een stoeltje veroveren op ons drukbezochte terras.

Onze drankkaart is zeker een uitgebreid onderzoek waard: verschillende speciaalbieren, enkele lekkere huiswijnen en natuurlijk ook de normale frisdranken en andere dorstlessers. Als spijs verkopen wij de gewoonlijke kleine versnaperingen: chips, nootjes... Als u ’s morgens langskomt kan u ook genieten van een heerlijk vers ontbijt.

U vindt ons gezellige café te Tielt aan het centrale pleintje van het gehucht Schuiferskapelle, op Schuiferskapelle-Dorp 3. Onze openingsuren staan vermeld op de homepagina van deze website. U vindt meer informatie over eventuele activiteiten die we organiseren op onze Facebookpagina. Hier kan u ook nieuwtjes lezen uit de streek.

Contacteer ons!
051 67 90 87