Ontdek ons grote aanbod.

Stop bij een buitengewoon biercafé in Tielt.

U kan bij ’t Een en ’t Ander genieten van een frisse pint, maar we hebben ook heel wat bieren uit de streek en andere uithoeken van België voor u klaarstaan. U heeft de keuze uit bijna dertig verschillende soorten, waaronder enkele lekkere St. Bernardus-tripels van het vat.

Beleef een aparte bierervaring bij ’t Een en ’t Ander! Wij bieden als biercafé te Tielt een ideale rustplaats aan na een fiets- of wandeltocht. Kom langs en schuif gezellig een stoel bij. Geniet van de drank en het gezelschap in ons retro-interieur. Als het weer meewerkt, kan u misschien een plaatsje veroveren op ons drukbezochte terras en aangenaam zonnen terwijl u geniet van uw frisse glas bier.

Kleine versnaperingen zijn te verkrijgen aan de toog. Vroege vogels kunnen bovendien profiteren van ons ontbijtaanbod!

Op zoek naar een sfeervol biercafé in regio Tielt? Rep u naar Schuiferskapelle-Dorp 3 te Tielt en probeer de kaart van café ’t Een en ’t Ander eens uit! U vindt onze openingsuren op de homepagina. U kan ons ook altijd telefonisch of via het contactformulier bereiken indien u vragen heeft. Verder hebben wij een Facebookpagina waarop u activiteiten en nieuwtjes uit Schuiferskapelle vindt.

Contacteer ons!
051 67 90 87